Biljart clubs in De Glazenap

BC ’t Heibloempje

Bc. ‘t Heibloempje is gestart in de oude kleuterschool op de hoek van de Nachtegaalstraat en Calvariestraat. Thans is daar drukkerij de Boskamp gevestigd. Daarna heeft de vereniging haar home gehad in de Spechtflat. In 2010 heeft Bc. ’t Heibloempje zijn intrek genomen in het ontmoetingscentrum “De Glazenap”.

Kijk voor meer informatie op onze sub-pagina. Klik hier

BC de Glazenap

In het Huis van de Wijk|Ontmoetingscentrum De Glazenap is in 2017 een nieuwe heeft 14 leden en speelt in de driebanden competitie van de Venlose Biljartbond.

We spelen met 2 teams in de competitie op de woensdagavond vanaf 19 uur. Onze club is in de groei, want volgend seizoen krijgen we er weer 2 biljarters bij en zal er mogelijk een 3e team worden opgericht.

We hebben in het Huis van de Wijk een geweldige accommodatie waar we gebruik van mogen maken en hopen hier nog vele jaren onze balletjes te blijven stoten.

Interesse om lid te worden? Loop gerust eens vrijblijvend binnen.

Danny Alberts, Voorzitter, 06 – 4271 9323.

BC de Spechten

De naam van onze vereniging is afkomstig van de plek waar wij vele jaren, tot volle tevredenheid van een ieder, onze geliefde biljartsport hebben mogen uitoefenen: De flat aan de Spechtstraat.
Vanaf 1 augustus 2010 zijn wij enkele meters verder gaan biljarten in Ontmoetingscentrum “de Glazenap”.

Momenteel strijden wij met 3 teams in de B.T.S. competitie en zijn in totaal met 15 actieve leden.
Na het seizoen, dat loopt van oktober tot en met maart, starten wij met onze onderlinge competitie tot aan het vakantieseizoen. Naast het biljarten staat gezelligheid hoog in ons vaandel.
Wilt u contact met ons.
Raadpleeg onze secretaris:
Fred Stroeken, 06 – 10 78 61 58 of stroeken51@gmail.com 

Voor verdere informatie klik hier voor onze “subpagina”

GBV Dök d’r Naeve

Biljartvereniging Dök d’r Naeve is nog op zoek naar enkele nieuwe en vooral gezellige leden. Wij biljarten op zondagmorgen van 10.30 tot 13.30 uur.
Heb je interesse, je bent van harte welkom.
Loop gewoon naar binnen in het Huis van de Wijk De Glazenap. Iedereen is welkom !

Heb je een vraag, neem contact op met
Hans Betzel 077- 3 73 59 69

Biljart Vereniging B.V. Steyl

Zoals de naam al zegt is onze vereniging ontstaan in Steyl met als clubhuis gemeenschapshuis Trianon. Na sluiting en verkoop van dit gemeenschapshuis is de biljartvereniging verhuisd naar de Haandert, waar we enkele jaren onderdak hebben gehad bij Toneelvereniging Zet Door.

In 2014 zijn we verhuisd naar Ontmoetingscentrum De Glazenap. Dat is voor ons een uitstekende locatie, waar alles naar tevredenheid is geregeld. Onze voorzitter is Piet Beijers. Onze club speelt met 2 teams in de Biljartcompetitie van de Tegelse Senioren (BTS).

In 2019 won een van onze leden, Jan de Koeijer (zie foto) het biljartkampioenschap van De Glazenap.